Ola IJs

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home - Een Perfect Store

Een Perfect Store

 

Een perfect store verkoopt tot 10% meer!

Een Perfect Store:

 

Heeft steeds een prijsbord boven de vriezer

Een prijsbord is essentieel voor het genereren van een optimale verkoop. Al onze vriezers beschikken over een systeem om makkelijke een prijsbord aan te bevestigen.

Biedt de ijsjes aan binnen de impulsdriehoek

De impulsdriehoek is de route van de ingang, langs de kassa, naar de uitgang. Op deze route wordt impulsverkoop gegenereerd, dé plaats dus voor de vriezer want ijsjes zijn hét impulsproduct bij uitstek. Onze vriezers zijn ook geschikt om buiten aan de ingang te plaatsen bij gunstig weer. Ideaal bij ijsjesweer!

Heeft de juiste visibiliteitsmaterialen

Al onze materialen zijn steeds gratis te bakomen via uw ijsgrossier al via ons Customer Service Team. Vraag om een aanbeveling omtrent het meest geschikte materiaal om op uw winkelpunt uw ijsverkoop te optimaliseren.

Biedt het meest geschikte assortiment aan aan zijn cliënteel

Op basis van jarenlange ervaring ontwikkelde OLA het ideale schappenplan. Hiermee bent u in staat uw verkooppunt en vriezer zodanig in te richten dat u maximaal ijs verkoopt. Op www.ola-ijs.be vindt u het programma waarmee u uw eigen schappenplan snel en makkelijk kan opstellen. Op basis van het type verkooplocatie en het aantal vakken in uw vriezer, krijgt u een advies op maat.

Heeft een goed gevulde en mooi onderhouden vriezer

Een goed gevulde vriezer doet meer verkopen , zoveel is zeker. Maar ook het onderhoud van uw vriezer is belangrijk. IJsaanlag is niet alleen negast voor het mooi presenteren van uw aanbod, maar ook voor het energieverbruik van uw vriezer maakt dit een verschil.

 

 

Van welk nieuw ijsje ga je als eerste proeven?

Nieuwe Favoriet 2017
 

banner4.jpg