Ola IJs

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home - My Cornetto - de softijs revolutie

My Cornetto

De softijs revolutie voor uw bedrijf!

Ben je klaar om verliefd te worden?

Cornetto is vereerd om het My Cornetto concept aan jou voor te stellen. Het geeft uitbaters de mogelijkheid om onweerstaanbaar zachte Cornetto ijsjes op aanvraag te maken.

Het moderne en compacte My Cornetto toestel zal ongetwijfeld goed in uw zaak passen en gebruikt exclusieve technologie om heerlijke, verse Cornetto ijsjes te creëren.

My Cornetto, uw kans.

Wanneer je bedenkt dat dit liefde op het eerste zicht kan zijn. Ontmoet je perfect gevormde, wulpse Cornetto apparaat

Het is makkelijker dan je denkt en sneller dan je je kan inbeelden. In luttele seconden kun je een heerlijk vers Cornetto ijsje maken - dit apparaat doet het allemaal voor je.

Puur plezier. My Cornetto bied je de superieure kwaliteit die je enkel van Cornetto kunt verwachten, met drie smaken, gekozen door consumenten.

Kan dit de ware zijn? Jouw zaak, gecombineerd met de innovatieve technologie van Unilever om zeer winstgevende, onweerstaanbare ijsje te maken. dat klinkt als de perfecte relatie.

My Cornetto Vanilla

My Cornetto, val voor onze smaken.

Verleid je klanten met heerlijk softijs van Cornetto, in drie verschillende smaken, gekozen door consumenten en met het bekende krakende Cornetto koekje.

Vanille. Heerlijk, vol en traditioneel, ons originele Vanille ijs. Perfect voor elk moment.

Chocolade, met chocolade schilfers. verwen met onweerstaanbaar chocolade softijs, gedraaid met intense chocolade schilfers.

Vanille en Aardbei. wordt verliefd op deze fruitige mix tussen romige Vanille met een touch van heerlijk frisse aardbei.

My Cornetto Vanilla

Tips om het apparaat te onderhouden ...

Tips om bevriezen te voorkomen ...

 

 

Van welk nieuw ijsje ga je als eerste proeven?

Nieuwe Favoriet 2017
 

banner10.jpg